Group Pashuysen verkozen als beste Belgische fleetconcessiehouder voor Renault

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Tijdens zijn jaarlijkse nieuwjaarsgala, reikte FLEET Partners de Automotive Awards voor de beste regionale en nationale vlootconcessiehouders uit. Het FLEET platform en alle onafhankelijke leasingmaatschappijen in België bekroonde Group Pashuysen als de beste fleetdealer in België voor het merk Renault.

Het online platform FLEET Partners op FLEET.be, het magazine FLEET en FLEET.TV ging samen met alle onafhankelijke leasingmaatschappijen in België op zoek naar de beste fleetdealers in België. ALD Automotive, Alphabet, Arval, Athlon Car Lease, Belfius Auto Lease, CIACfleet, DirectLease, J&T Autolease, KBC Autolease, LeasePlan, mobilease, VanciaCar Lease en ook Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren zaten samen om de beste vlootconcessiehouders van het land te kiezen.

FLEET Partners Dealer of the Year 2019

Per regio bepaalde de jury van de belangrijkste Belgische multimerk-leasingmaatschappijen de beste dealer per merk. Op basis van die criteria koos de jury de twintig beste regionale én nationale fleetconcessiehouders per merk en bekroonde ze de beste onder de beste: de FLEET Partners Dealer of the Year 2019.

Group Pashuysen beste fleetdealer Renault

Group Pashuysen werd unaniem verkozen als beste Belgische fleetconcessiehouder voor Renault. De jury keek naar hoe Group Pashuysen samenwerkt met de leasingmaatschappijen, hoe tevreden fleetowners zijn over de samenwerking en hoe rijk het fleetaanbod is. De jury lauwerde de specifieke fleetservice en accommodatievan Group Pashuysen als uitzonderlijk positief: flexibele openingsuren, aanwezigheid business corner, pick-up and delivery, vloot testvoertuigen, consulting over fiscale samenstelling vloot.

Tijdens de FLEET Manager of the Year gala avond in de Nekkerhal in Mechelen, ontving Group Pashuysen zijn felbegeerde award.
Jacqueline Pashuysen, CEO van Group Pashuysen: ‘We zijn ontzettend blij met deze erkenning. Het is een mooie bekroning van de inzet die onze teams in al onze concessies in Aarschot, Leuven, Genk, Sint-Truiden en Tienen al jaren leveren, en een bevestiging dat we met onze aanpak en de service die we onze klanten bieden op het juiste pad zitten. Deze award krijgt zeker een prominente plek in de showroom van ons coördinatiecentrum te Aarschot.’

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer