Genomineerden Toerisme Awards Vlaams-Brabant bekend

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Toerisme Vlaams-Brabant maakte recentelijk de genomineerden voor de Toerisme Awards 2018 bekend. Hiermee start de campagne voor de publieksprijs. Toerisme Vlaams-Brabant organiseert dit jaar voor het eerst de Toerisme Awards. Hiermee willen ze verdienstelijke aanbieders van toeristische producten belonen voor hun inzet.

Er waren 110 kandidaten voor de Awards, geselecteerd door een professionele jury. De jury nomineerde drie inzendingen voor vier categorieën: Logies met streekidentiteit, Toeristisch product, Iedereen Toerist en Erfgoed.

Publiek mag stemmen voor Toerisme Award

‘Voor de winnaar van de vijfde en laatste Award hebben we de hulp van het publiek nodig. Het publiek kan stemmen op één van de vier genomineerden voor de publieksprijs’, zegt gedeputeerde Monique Swinnen.

Deze genomineerden zijn ‘Het Wandelnetwerk Getevallei’, ‘Het Belevingscentrum ’14-’18 uit Tildonk’, ‘Het Sven Nys Cycling Center’ uit Baal en ‘de regiocampagne thema Druiventro(t)s’. Stemmen kan via de website www.toerismevlaamsbrabant.be/awards. De winnaars van de vijf awards worden op een feestelijke avond op 28 maart bekend gemaakt.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer