Geniet van romantiek tijdens Valentijnwandeling

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Naast de bekende 3 x 3-wandelingen organiseert Lots of Leuven (LOL) een aantal uitgebreidere themawandelingen. De tweede themawandeling vindt plaats op Valentijn, donderdag 14 februari.

Gidsen Karina en Didier brengen een reeks romantische en historische liefdesverhalen, verweven met spelletjes, om je Valentijnavond in de juiste mood te beginnen.

“We zoeken inspiratie in de eerdere ‘Sex-and-the-city’ wandeling, en het onmetelijke onderwerp ‘liefde’, en vragen daarbij ook de actieve inzet van de deelnemers. We hopen op koppels en koud weer, want we mikken op een zwoele en verwarmende beleving. We verwachten jong en oud – liefde is immers van alle leeftijden – die de fluwelen handschoen durven op te nemen en die niet te beschroomd zijn om mee te stappen in ons interactief verhaal. Meer geven we nog niet prijs!”

“We vertrekken om 18.30 uur aan Tutti Passi, Vital Decosterstraat 16 in Leuven om te eindigen op de Oude Markt. De wandeling duurt anderhalf uur. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je tijdig in via dsk.lotsofleuven@gmail.com. Vijf euro per deelnemer ter plaatse aan de gidsen te betalen.”

Inschrijvingen bij Didier Spruyt en Karina Seynaeve: 0477 61 95 17 of 0478 68 70 68, dsk.lotsofleuven@gmail.com. www.lotsofleuven.com

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans