Vroegere stoffenwinkel Schellens herbergt hamburgerzaak

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het gekende gebouw van de voegere stoffenwinkel Schellens in de Amerstraat krijgt een nieuwe bestemming. Het hele gebouw wordt gerenoveerd en krijgt zes nieuwe appartementen en op het gelijkvloers een hamburgerzaak.

Via Bert Van der Auwera, oprichter van Harte Troef en kandidaat Open-VLD Aarschot, had Kristof Van Velthoven van Recybuild bvba, vernomen dat dit pand te koop stond.

De hamburgerzaak is de tweede vestiging van Hamburg Heist in Heist-op-den-Berg. Hamburg Heist opende op 27 januari 2017. Het nieuwe concept werd in Heist op-den-berg met open armen ontvangen en was vanaf het begin een groot succes.

Aarschot is eveneens aan een horeca opmars bezig. Het pand leent zich perfect om de typische Hamburg stijl verder te trekken. Een Scandinavisch-industrieel kader met veel lichtinval zijn de key words voor Hamburg. De locatie van het pand te Aarschot is een bijzondere buitenkans met als surplus een terras met uitzicht op de Demer. De opening is eind november voorzien. De oprichters zijn Ruben Van Rompaey en Ive Van Craen. www.hamburg-heist.be

https://www.facebook.com/HamburgHeist https://www.instagram.com/hamburgheist/

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer