Fulardo verwent sjaalliefhebbers

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Zopas heeft nieuwkomer Fulardo haar eerste collectie voorgesteld, meteen het mission statement van bezielster Tine Demeester uit Leuven. De vierdelige collectie draagt de naam Love. Cherish. Connect., de drie waarden die het DNA van Fulardo vormen.

– LOVE
Fulardo is er voor wie houdt van mooie materialen, sprekend design en het maakverhaal. Daarom heeft elke sjaal een groot etiket waarop uitleg staat over het design, de grondstof, de weef- en kleurtechniek en de afwerking.

– CHERISH
Wie Fulardo draagt, mikt niet op seizoensartikelen maar op blijvers die zelfs de volgende generatie nog zullen boeien. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de sjaals.

– CONNECT
Fulardi’s hebben een mondiale spirit en zijn geïnteresseerd in wat mensen drijft, wereldwijd. Daarom gaan de blogs van Fulardo over veel meer dan sjaals alleen en kunnen klanten in Fulardo workshops nieuwe vrienden maken.

De Leuvense Lien Geeroms tekende voor het eerste design. Zij haalde haar inspiratie uit de dierenwereld en gaf een hoofdrol aan de groene specht die dagelijks haar tuin bezoekt. De samenwerking tussen Tine en Lien resulteerde in vier prachtige sjaals:

– Carré 90*90cm, twill zijde 14 mm, screenprint, handgerolde zomen, blauwe tinten

– Carré 90*90cm, crêpe de chine zijde 14 mm, screenprint, handgerolde zomen, roze tinten tinten

– Twilly 85*5cm, twill zijde 12 mm, digitale print, gestikte zomen, groene tinten

– Twilly 85*5 cm, twill zijde 12 mm, digitale print, gestikte zomen, snoepjeskleuren

Te verkrijgen: online www.fulardo.be, of tijdens één van de Fulardo workshops: www.fulardo.be/inspiratiesessies

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans