Fashion show met zomerse beats in Aarschot

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op zaterdag 5 mei slaan de kledingwinkels van de Diestsestraat in Aarschot en THINK Bar & Lounge Aarschot de handen in elkaar. Samen presenteren ze THINK fashion. Op het programma staan een gezellig straatfeest, een modeshow in openlucht en heerlijke zomerbeats.

Tijdens het gezellige straatfeest kan je de nieuwe zomercollecties ontdekken terwijl je geniet van een heerlijk drankje met zomerse beats op de achtergrond. DJ Antonio Pinelas Ramos zorgt van 15 tot 20 uur voor loungy housevibes vanaf de outdoor dj-booth. Ook de buitenbar van THINK Bar & Lounge zal tussen die uren geopend zijn. 

De deelnemende handelaars Queens, Leopard Style, Brut Aarschot, Depeche, Minichic, L’opéra, Etcetera, Hairavue, Schoenen Janssens en Vaudeville zijn geopend van 10 tot 20 uur en voorzien samen een outdoor runwayshow op de brede grasloper tussen 15 en 19 uur.

De straat wordt voor de gelegenheid afgesloten en aangekleed in een gezellige lounge area waar ook AB auto aanwezig zal zijn met een aantal luxe wagens.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans