Familiehulp organiseert ‘strijkmarathon’ voor Warmste Week Medewerkers strijken 24 uur lang voor het goede doel

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Familiehulp organiseert naar aanleiding van de Warmste Week een strijkmarathon in Leuven. Vanaf vrijdag 7 december 12 uur zijn de medewerkers van Familiehulp tot daags nadien 12 uur in de weer voor het goede doel. Men kan een strijkbeurt reserveren via mail en er wordt vijf euro per half uur strijken gevraagd. De opbrengst gaat naar ‘National DomesticWorkersMovement’ van zuster Jeanne De Vos.

Praktische informatie

De strijkmarathon van Familiehulp vindt plaats in het kantoor van Leuven op de Martelarenlaan 6a in Kessel-Lo. Wie interesse heeft, mag zijn strijkmand binnenbrengen op vrijdag 7 december tussen 12 uur en middernacht. De strijk kan je ophalen op zaterdag 8 december tussen 7 uur en 11 uur.

Een strijkbeurt aanvragen kan via een mail naar hilde.timmermans@familiehulp.be. Je betaalt vijf euro per half uur strijken.

De opbrengst gaat naar ‘National DomesticWorkersMovement’ van zuster Jeanne De Vos, een organisatie die strijdt voor betere arbeids- en levensomstandigheden van huishoudpersoneel in India. Wie wenst, kan een vrije gift doen op het rekeningnummer BE32 7995 5025 1902 – BIC GKCC BE BB met vermelding ‘De Strijkmarathon’.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer