Faculty Club en hotel TH4TH gaan samenwerking aan

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. Het luxueuze hotel TH4TH met prachtige binnentuin belichaamt het vierde leven sinds de 15e eeuw van het historisch pand op de Grote Markt van Leuven. Het gerenommeerde Faculty Club dat in het historisch kader ligt van het 13e -eeuwse Groot Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), maakt deel uit van de KULeuven.

Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen de ideale ontmoetingsplaats voor evenementen en overnachtingen. Enerzijds beschikt Faculty Club over 22 ruimtes voor seminaries en banketten, anderzijds heeft TH4TH het nieuwste van het nieuwste in hotelaccommodatie.

Door het bundelen van de krachten zullen TH4TH en Faculty Club samen een grotere doelgroep kunnen aanspreken waarbij iedereen zijn eigenheid behoudt en één aanspreekpunt heeft. Bedrijven die op zoek zijn naar locaties voor grote seminarie- en banketruimtes zullen worden uitgewisseld. Faculty Club biedt daarbij de mogelijkheid tot overnachtingen aan in TH4TH.

“Met het uitwerken van onze gemeenschappelijke visie verruimen de mogelijkheden voor de gasten die centraal staan in ons verhaal. Dit past volledig in de ambitie van de stad en KU Leuven als congresstad.” Yannick Bouts van TH4TH: “Deze samenwerking voelt goed aan. Beide organisaties zijn complementair in activiteiten en vullen elkaar daardoor aan. Onze professionele teams zijn voorbereid om u een onvergetelijke beleving te bezorgen.” Peter Herbiest van Faculty Club: “Wij kunnen voortaan aanbieden wat onze klanten vragen: een all-in aanbod voor bv een meerdaags residentieel seminarie of een huwelijksfeest met overnachting, met 1 offerte en 1 facturatie. Dit maakt de benadering en administratie heel klantvriendelijk.”

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans