Eventum lanceert nieuw party concept voor gays and friends

Kirsten Bosmans
4 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Yannick De Witte en Sven Derwa lanceren op 4 mei hun nieuw party concept in de Social Club in Leuven. Het koppel was al langer bezig met het organiseren van (party) events met haar bedrijf Eventum.

“We hebben XO opgericht omdat er in Leuven en omstreken weinig alternatieven zijn voor de holebi gemeenschap”, klinkt het. Beide heren combineren dit met een fulltime job als medisch beeldvormer bij UZ Leuven campus Gasthuisberg en Visual Merchandiser bij de Weekday (H&M group).

De Social Club in Leuven is om de maand de thuishaven voor de XO party’s. Hier kan iedereen – gays & friends – gezellig komen feesten en genieten van heerlijke drankjes, fantastische muziek en heel wat fun. De inkom is gratis.

Voor de eerste editie zijn volgende dj’s geboekt: SEVERE, MATHICS en tot slot HNDRX. Stuk voor stuk erg gekende namen in het Leuvense uitgangsleven.

De naam XO werd gekozen door middel van een stemming waaraan zo’n 40-tal vrienden en familieleden deelnamen. De lijst waarop gestemd kon worden bestond uit 54 potentiële namen. Nadat iedereen gestemd had, bleek XO overduidelijk de beste keuze te zijn.

https://x-o.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans