Ernstige hinder vanaf 25 april op Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert vanaf 25 april gedurende drie weken onderhoudswerken uit op de Leuvensesteenweg (N26) in Boortmeerbeek. Op de rijstrook richting Leuven worden de bestaande betonplaten vervangen door een asfaltverharding tussen het kruispunt met de Laarstraat en dat met de Beringstraat. Verkeer richting Leuven blijft mogelijk, het verkeer richting Mechelen wordt omgeleid.

Wegen en Verkeer vervangt de bestaande betonplaten door een asfaltverharding over een afstand van 700 meter. Aangezien er gewerkt wordt op de rijstrook richting Leuven, kan het verkeer richting Leuven gebruik maken van de rijstrook richting Mechelen.

Verkeer van Leuven naar Mechelen omgeleid

Het verkeer van Leuven naar Mechelen wordt gevraagd om gebruik te maken van de autosnelwegen E314 – E40 – R0 – E19. Daar kan het verkeer via afrit 11 (Zemst) en de Molenheidelaan (N267) terug de Leuvensesteenweg (N26) bereiken. Het doorgaand verkeer op de Leuvensesteenweg (N26) wordt vanaf Kampenhout Sas omgeleid via de Haachtsesteenweg (N21), Brucargo en kan via afrit 11 (Zemst) de Leuvensesteenweg (N26) terug bereiken.

Verkeer vanuit Haacht via Wespelaarsebaan

Het verkeer vanuit Haacht richting Mechelen (uitgezonderd +7,5t) kan via de Wespelaarsebaan, Beringstraat, Bredepleinstraat en Audenhovenlaan de Leuvensesteenweg (N26) bereiken. Ook voor de bussen van De Lijn wordt een omleiding via het centrum van Boortmeerbeek voorzien.

Meer informatie vindt u via www.wegenenverkeer.be/boortmeerbeek.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans