E5 mode heropent vernieuwde winkel in Tienen

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

E5 mode heropent vandaag, 22 februari, haar vernieuwde winkel in Tienen. E5 verving de volledige infrastructuur van de winkel en moderniseerde ook zijn look en feel.

Met de vernieuwing van deze winkel wil e5 de klant een betere service bieden en zijn winkelervaring nog aangenamer maken. De winkel kreeg naast een volledig nieuwe infrastructuur, ook een andere look dankzij nieuwe interieurelementen en een meer praktische indeling. Zo zijn er meer paskamers voorzien en bevindt de kassa zich nu in het midden van de winkel, als centraal aanspreekpunt.

Vanaf 22 februari is de winkel in Tienen klaar om zijn klanten opnieuw te ontvangen. Het is niet de enige winkel in Vlaams-Brabant die in een nieuw jasje steekt. E5 mode nam ook al de winkels in Herent en Ternat onder handen. In al haar winkels in Vlaams-Brabant biedt e5 haar befaamde personal shopper-dienst aan, door speciaal opgeleide vaste verkoopsters.

De heropening maakt deel uit van het eerste investeringsproject van de nieuwe CEO van e5 mode, Alexander Talpe. “In 2018 vernieuwden we al 10 winkels en in 2019 zetten we dat vernieuwingstraject verder”, zegt Talpe. “Naast de aandacht voor duurzaam en verantwoord ondernemen, trekt e5 ook de kaart van vernieuwing. We zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in België doordat we mee evolueren met de behoeften van onze klanten.” e5 voorziet voor het lopende boekjaar een investeringsbudget van 5 miljoen euro voor de vernieuwingen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans