Drie winkeldievegges opgepakt in Leuven Eén verdachte gebruikte haar twee minderjarige kinderen

Stefan Van de Weyer
4 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Een 35-jarige dame uit Leuven werd zaterdagnamiddag betrapt op winkeldiefstal in een warenhuis in de Jodenstraat in Leuven. De dame nam twee producten voor voetverzorging uit de verpakking en stak ze weg in haar jaszak. De winkelbediende hield de dame echter al in het oog omdat ze vond dat ze zich verdacht gedroeg en zag de diefstal gebeuren. Bij het verlaten van de winkel hield ze de verdachte tegen. De dame weigerde eerst om mee te werken, maar toen de politie ter plaatse kwam, kalmeerde ze. Ze betaalde het nadeel aan de winkel. De dame werd overgebracht naar het politiecommissariaat.

Ook een 48-jarige dame uit Leuven werd zaterdagnamiddag betrapt op winkeldiefstal in een warenhuis op de Bondgenotenlaan in Leuven. Ze nam een broek en een trui uit de rekken. De broek ging ze betalen, maar de trui stak ze weg in haar rugzak. Bij het verlaten van de winkel, trad het diefstalalarm in werking en werd ze tegengehouden door de winkeldetective. De verdachte werd overgebracht naar het politiecommissariaat.

Een 33-jarige vrouw uit Tervuren had zaterdagnamiddag voor meer dan vierhonderd euro kleding gestolen in een kledingwinkel in de Brusselsestraat in Leuven. De dame nam alle goederen uit de rekken en ging ermee naar de kleedkamer. In de kleedkamer beet ze de etiketten er af en stak vijfentwintig stukken kledij onderaan in de buggy van haar zoontje. Haar driejarig dochtertje deed ze een gestolen kleedje aan. Vervolgens ging ze naar de kassa en betaalde slechts één kledingstuk. Nadien wandelden ze naar buiten, toen ze langs de alarmpoortjes wandelden, traden deze in werking en werd de “goede moeder” tegengehouden. Ze werd overgebracht naar het politiecommissariaat.

 

 

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer