Drie ongevallen op ongeveer halve dag in het Leuvense Verwondingen steeds beperkt

Een vijftigjarige vrouw uit Leuven raakte woensdagavond lichtgewond toen ze in de Bondgenotenlaan werd aangereden door een fietser. De vrouw stak ter hoogte van de Jan Stasstraat de rijbaan over. Door de klap gingen zowel de voetgangster als de fietser tegen de grond. De vrouw had een bloedende wonde aan het hoofd. De fietser raakte niet gewond. De vrouw werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Een éénentwintigjarige fietser uit Haacht raakte donderdagochtend omstreeks 9.30 uur gewond bij een botsing met een andere fietser op de Diestsesteenweg. De fietser was op de Diestsesteenweg in botsing gekomen met de andere tweewieler tijdens een inhaalbeweging op het fietspad. De man uit Haacht ging daarbij tegen de grond en kwam op zijn schouder terecht. Hij overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Een bromfietsster (23) uit Leuven kwam donderdagochtend omstreeks negen uur in de Koningin Elisabethlaan ten val. Het meisje gleed uit over een net geverfde witte streep en bezeerde zich aan de voet. Ze werd overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer