Drie ongevallen in Leuven

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De drie ongevallen gebeurden in het centrum van Leuven tussen dinsdag tijdens de vooravond en deze ochtend. Gelukkig raakten bij deze ongevallen slechts twee betrokkenen lichtgewond.

Een 42-jarige vrouw uit Heverlee raakte dinsdag rond 17 uur gewond bij een verkeersongeval in de Dirk Boutslaan in Leuven. Ze reed met haar wagen in de richting van de Brouwersstraat. Op het kruispunt met de Lei werd ze in haar flank aangereden door een 19-jarige man uit Schoten die met zijn wagen uit de Lei kwam en niet gezien had dat hij voorrang moest verlenen. Ze werd overgebracht naar het Heilig Hart ziekenhuis. Beide personen bliezen safe.

Een 42-jarige man uit Leuven raakte op hetzelfde moment als de vrouw gewond toen hij op zijn bromfiets werd aangereden in de Rijschoolstraat in Leuven. Hij kwam in botsing met een wagen. De bestuurder van de wagen, een 83-jarige man uit Leuven, sloeg in de Rijschoolstraat linksaf om een parking in te rijden en had daarbij de bromfietser niet gezien. De bromfietser kwam ten val en werd overgebracht naar het Heilig Hart ziekenhuis. Beide personen bliezen safe.

De bestuurder van een wagen verloor voorbije ochtend de controle over zijn stuur in de Karel van Lotharingenstraat in Leuven. De 23-jarige man uit Leuven ging uit de bocht. Hij reed daarna tegen een geparkeerde auto aan en kwam tot stilstand tegen de gevel van een woning. Zowel de eigenaar van de woning als die van de aangereden wagen kwamen naar buiten om de papieren in te vullen. De bestuurder had niet gedronken.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer