Doek valt definitief over Kiosk Foch

24 augustus 2019 | 15u25 | Gepost door redactie
Doek valt definitief over Kiosk Foch
Ze heeft voor haar zaak gevochten, maar het is Barbara Isenborghs niet gelukt om haar krantenzaak aan het Rector De Somerplein te heropenen Ze vraagt eerdaags het faillissement aan.
Het bericht Doek valt definitief over Kiosk Foch verscheen eerst op Leuven Actueel.

Begin dit jaar had Barbara Isenborghs te kampen met medische problemen, waardoor ze haar zaak noodgedwongen moest sluiten. Ondertussen stapelden de rekeningen zich op. Toen de medische problemen van de baan waren, wilde Barbara de krantenkiosk heropenen, maar daarvoor moest ze eerst de facturen betalen.

Ze zette een crowdfunding op om 10.000 euro in te zamelen, geld dat ze zou terugbetalen eens de winkel weer op volle toeren zou draaien. “Helaas heb ik maar 6.000 euro kunnen inzamelen, waardoor ik tot mijn grote spijt het faillissement moet indienen. Ik heb mijn uiterste best gedaan om mijn droom zo snel mogelijk te heropenen, maar het is me niet gelukt. Ik heb zo lang mogelijk het faillissement uitgesteld, maar hierdoor blijven de kosten oplopen.”

Met de donaties betaalde Barbara al een deel van de facturen. “Daardoor kan ik de gulle schenkers nu niet in 1,2 3 terugbetalen. Jullie mogen wel jullie rekeningnummer doorsturen en zodra ik kan, begin ik jullie terug te storten, maar geef me alstublieft een beetje tijd. Ik was onder de indruk van de talrijke lieve mails en de steun die ik van iedereen kreeg en daarvoor wil ik jullie van harte bedanken. Dit heeft me nòg meer respect doen geven en daardoor kan ik nòg meer zeggen dat ik elke klant enorm mis. De klapkes, het geplaag, de serieuzere gesprekken… mijn tijd in de Kiosk zal ik zeker nooit vergeten!”

Momenteel werkt Barbara elders via interim.  “Maar de Kiosk was mijn thuis, mijn alles, mijn leven en de klanten mijn vrienden. Wie weet komt er een nieuwe uitbater en kan ik misschien voor die persoon gaan werken, zo zie ik iedereen ook weer terug…  Alleszins heb ik mij de afgelopen 14 jaar -dankzij jullie- geen moment verveeld. Wie weet tot snel en nog een hele DIKKE DANKUWEL voor de steun en voor de eer die ik kreeg om jullie te mogen bedienen.”

Het bericht Doek valt definitief over Kiosk Foch verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over