Dieven blokkeren op 2 plaatsen voordeur langs de binnenkant

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Onbekenden hebben dinsdag in de vooravond ingebroken in een woning in de Ravenstraat. De indringers pleegden braak op een raam aan de achterzijde van het huis om binnen te raken. Eenmaal binnen werden tegen de voordeur een tafel en enkele stoelen geplaatst om te voorkomen dat de deur langs buiten zou kunnen geopend worden. De inbrekers gingen er vandoor met cash geld en juwelen.

Onbekenden hebben dinsdag ingebroken in een woning in de Mussenstraat. De bewoners konden de woning niet meer binnen toen ze ’s avonds thuis kwamen. De deur was aan de binnenkant geblokkeerd door een koffer die tussen de deur en een muur was geklemd. De patrouille kon de woning langs de achterzijde, die uitgeeft op de parking van het MCH, betreden. Daar was wat klimwerk voor nodig. Ook de daders hadden dezelfde weg uitgekozen om binnen te komen. Ze forceerden een raam van de woning. De slaapkamer en de badkamer werden doorzocht. Er werd schijnbaar geen buit gemaakt.

Een onbekende man die dinsdagavond omstreeks 18 uur wilde inbreken in een woning in de Oude Rondelaan werd daarbij door de bewoners op heterdaad betrapt. De kerel, gekleed in een zwarte sweater, was bezig het rolluik van het keukenraam te forceren. De bewoonster werd gealarmeerd door het lawaai dat daarvan het gevolg was. Ze klopte op het raam om duidelijk te maken dat er iemand thuis was. Daarop zette de onbekende het op een lopen. Een zoekactie van politieploegen in de buurt leverde niets meer op.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters