Dertiger zwaargewond bij ongeval

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op de Geldenaaksebaan in Heverlee belandde een wagen donderdagochtend even na 6.30 uur met een harde knal tegen de gevel van een woning terecht. De bestuurder, een 35-jarige man uit Oud-Heverlee, nam een bocht en zat gekneld in zijn verhakkelde auto. Hij moest met behulp van de brandweer uit zijn auto worden bevrijd.

De man werd na het toedienen van de eerste zorgen ter plaatse met ernstige verwondingen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste toedracht van het ongeval vast te stellen. In het ziekenhuis werden bloedstalen genomen ter controle op aanwezigheid van alcohol of drugs. Ook het gsm-toestel van de bestuurder werd in beslag genomen.

De volledig vernielde auto van het slachtoffer werd getakeld door de sleepdienst. De gevel van de woning was amper beschadigd. Het doorgaand verkeer ondervond voor de duur van de vaststellingen heel wat hinder. Het moest immers beurtelings op één rijbaan worden geleid. Omstreeks 9.30 uur kon het verkeer weer normaal door.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer