De Schoensmid verkozen tot vriendelijkste handelaar van Leuven

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Maandagavond 25 februari werden in Huldenberg de vriendelijkste handelaars uit 14 gemeenten/steden verkozen. Voor Leuven ging De Schoensmid met de award naar huis.

In cultuurzaal Den Elzas in Huldenberg verzamelden maandag alleen maar vriendelijke handelaars uit 14 gemeenten/steden. Voor Leuven ging Luc Hermans van De Schoensmid met de Award van Vriendelijkste Handelaar naar huis.

Laureaten waren Optiek De Pauw (op de tweede plaats), Axess (de derde plaats), Kamina (de vierde plaats), Lambrechts Tuinmachines en Pauwels Orthopedie.

De Vriendelijkste Handelaars van 2018 ontvingen een mooie award, die ze in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars extra reclamebudget voor Handelsgids.be t.w.v. €600. De 2de, 3de en 4de plaats kregen ook een mooi budget bij Handelsgids t.w.v. €300.

“Om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar en de gelijknamige trofee mee naar huis te mogen nemen, kan iedere handelaar die dat wenst zich registreren bij Handelsgids”, aldus zaakvoerder Luc Verheyden. “We werken ieder jaar met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar op Handelsgids kan het hele jaar door via een banner op zijn Handelsgidspagina een score krijgen op 10 van zijn klanten. Aan klanten wordt dus gevraagd naar hun ervaring bij een handelaar en deze te quoteren en een review te geven. De optionele feedback die bijgevoegd kan worden is een grote meerwaarde voor handelszaken: zo kunnen zij hun service nog meer klantgericht maken.”

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters