De Gouden Schaar zet 10.000ste klant in bloemetjes

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De Gouden Schaar heeft op een originele manier haar 10.000ste klant in de bloemetjes gezet. Voor de gelegenheid kwam Jo Uytterhoeven van Station Racour naar de winkel afgezakt als stationschef.

In september lanceerde herenkledingzaak De Gouden Schaar een najaarsactie. De winkel ging op zoek naar de 10.000ste klant. Bart Debbaut, zaakvoerder van de winkel: “Sinds we in 2011 de zaak van de vorige eigenaars hebben overgenomen, zijn we gestart met het bijhouden van de klantengegevens. Sindsdien zijn er effectief 10.000 verschillende mannen over de vloer gekomen. 10.000 mannen die we aan een nieuwe outfit hebben geholpen, dat verdiende een actie.” Frederik Tack uit Landen werd kort na zijn eerste bezoek aan de winkel in november van dit jaar uitgeroepen tot 10.000ste klant. Hij was naar eigen zeggen nooit zelf spontaan naar de winkel gekomen, ware het niet dat hij door voortdurende mond-aan-mondreclame toch getriggerd werd het een keer te wagen.

Hij werd ineens beloond met een kledingcheque van 300 euro en kreeg – uit handen van Jo Uytterhoeven, voor de gelegenheid in een stationschef-outfit – een waardebon voor 2 overnachtingen voor 6 personen in een unieke treinvakantiewoning.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans