De Georges innoveert met nieuw logo en extra producten

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

65 jaar Salons Georges wordt gevierd met een vernieuwde website en een heel resem nieuwe belevingen. Intussen draait onze nieuwe website enkele maanden met succes. De Georges van Lucia Swinnen en Romain Sterckx draait niet alleen goed maar beide verdienstelijke food-ondernemers werden gelauwerd voor hun doorzettingsvermogen en commercieel inzicht.

“Salons Georges, een Leuvens horecamonument, staat vandaag voor veel meer dan enkel onze Salons. Georges staat voor vernieuwing, innovaties, beleving en kwaliteit. Veel mensen beschouwen de Georges als een monument van de perfect uitgevoerde klassieke keuken. De Georges blijft met verscheidene nieuwe projecten innoveren. Onze chef-kok Luc Goossens bewijst dat met gerechten van onze soms epicurische, soms tijdloze menu’s. Al onze bereidingen zijn perfect technisch beheerst en worden gekenmerkt door prachtige producten, puur eetplezier en authenticiteit. Kenmerken die ook terug te vinden zijn in ons nieuwe logo. Luc’s essentiële kwaliteiten worden aangevuld met Lucia’s passie voor wijn, die zowel in het interieur van de Salons als op haar zeer mooie wijnkaart tot uiting komt”, klinkt het bij de uitbaters.

Innovatie

“Home Parties, event catering, garden parties, food trucks, barbecues … en nog veel meer, zolang we maar “good food” mogen serveren. De Georges heeft een aparte productielijn opgestart voor de horeca waarbij we gerechten leveren aan onze collega’s; onze Oklahoma barbecues zijn in winter en zomer zeer gegeerd; we kunnen tot tweeduizend couverts per evenement leveren; moleculair koken wordt nu ook meer en meer toegepast”, klinkt het.

Streven naar een betere wereld

“Zowel bij de productie, verwerking, bereiding als de distributie van voedsel, dranken en bijhorende diensten streven we continu naar maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen zonder dat dit ten koste gaat van onze scherpe prijzenpolitiek.”

Georges Colleges

Nieuw zijn de Georges Colleges die medio 2019 worden gelanceerd. De colleges bieden opleidingen aan, maar zullen eveneens dienen als communicatieplatform om informatie te delen en ideeën voor te schotelen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer