Dag van De Kringwinkel in Aarschot, Diest en Tienen

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Zin om De Kringwinkel Hageland in haar mooiste kleedje te ontdekken? Ja? Op zaterdag 21 oktober nodigt De Kringwinkel Hageland iedereen uit om haar winkels te ontdekken tijdens de Dag van De Kringwinkel. “We maken er samen één groot feest van.”

Je kan op 21 oktober niet alleen snuisteren tussen een supergroot aanbod aan leuke hebbedingen en originele stukken, er is onder andere ook kinderanimatie in Kringwinkel Diest (namiddag) en een gratis drankje en hapje voor iedereen.

Tot slot wisselt de textielafdeling ook van seizoen op Dag van De Kringwinkel. De laatste lente- en zomerkleding gaat er uit, het nieuwe herfst- en wintertextiel wordt in de rekken gezet en gehangen. Op zoek naar een warme jas, toffe broek, mooie handtas of kleurrijk accessoire? Kom dan zeker langs!

Dag van De Kringwinkel … Ook online!

Geraak je niet in één van de winkels? Niet erg. Ook in de online Kringwinkel www.kringshop.be loopt de actie ‘Dag van de Kringwinkel’. Daar koop je vanaf 20 oktober leuke hebbedingen aan dezelfde vaste prijzen als in de 3 Kringwinkels. Een aantal originele stukken wordt momenteel ook al geveild op de biedingsite www.uwkringding.be. Surf gauw naar de 2 online verkoopkanalen en ontdek De Kringwinkel ook 24/24 en 7/7 online!

Iedereen welkom!

Tweedehands kopen zit in de lift. Vier op de tien Vlamingen gaf aan het afgelopen jaar tweedehandsartikelen gekocht te hebben. Het jaar voordien was dit slechts 28 procent. De goedkope prijzen, het ongeremd snuisteren en het gevoel iets goed te doen voor het milieu worden aangehaald als redenen waarom men boeken, kleding, meubelen, speelgoed, deco, … niet nieuw koopt.

Tijdens Dag van De Kringwinkel krijgt iedereen de kans om te ontdekken wat een Kringwinkel net is en doet. Er zijn niet alleen toffe en betaalbare spullen voor iedereen te vinden, ook de natuur wint dankzij de spullen die een tweede leven krijgen. Bij De Kringwinkel Hageland werken ook nog eens meer dan 200 mensen in verschillende contracten die vaak moeilijk elders aan een job geraken, dus ook zij winnen dankzij jou, de tweedehands koper.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans