Cre@ctiv uit Leuven is Beloftevolle KMO

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Gisteravond werd De Kinderplaneet uit Baal verkozen tot KMO Laureaat Vlaams-Brabant & Brussel. Cre@ctiv uit Leuven werd de Beloftevolle KMO Vlaams-Brabant & Brussel.

De UNIZO KMO Laureaat is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste Vlaamse KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Met deze titel schittert de winnende KMO twee jaar lang, zowel op de gala-uitreiking als in de media en op verschillende UNIZO-events.

De 2 winnaars werden verkozen door een onafhankelijke jury, gevolgd door een publieksstemming uit de 6 finalisten (KMO laureaat: SEAUTON uit Wijgmaal, The Belgian uit Meise, De Kinderplaneet – ’t Kadoke uit Baal / Beloftevolle KMO: Out of Office uit Heverlee, CREACTIV uit Leuven,  Intago uit Sint-Joris-Winge). De 2 winnaars stoten nu door naar de nationale finale die plaatsvindt op donderdag 17 november.

KMO Laureaat – De Kinderplaneet uit Baal

De Kinderplaneet is een baby- en kinderwinkel van meer dan  5800m2 met babyartikelen, geboortelijsten, speelgoed, kinderkleding, gadgets, schoolgerief,… De zaak werd al Trends Gazellen in 2004, 2006, 2007 en 2008 en bleef ook de voorbije jaren verder groeien en bouwde een bekendheid op tot ver buiten de regio. Ze slaagt er bovendien in om als zelfstandig ondernemer de concurrentie aan te gaan met grotere ketens.

De voordelen van de ‘fysieke winkel’ worden in de verf gezet door meer beleving en sfeer te creëren, kortom een omgeving waar mensen zich prettig voelen. Maar door de digitalisering van de samenleving is De Kinderplaneet genoodzaakt om ook online aanwezig te zijn en gevonden te worden. De zaakvoerders trekken dan ook volop de kaart van het webshoppen om zo tot buiten de landsgrenzen meer bekendheid te verwerven.

Beloftevolle KMO – Cre@ctiv uit Leuven

Cre@ctiv is een bedrijf dat KMO’s, zelfstandigen en vzw’s ondersteunt bij het verbeteren van hun online imago door webdesign & digitale marketing. Denk maar aan het bouwen van websites, het managen van social media, e-mailmarketing,  zoekmachine optimalisatie,…  Het zijn slechts een aantal elementen uit haar aanbod.

Cre@ctiv heeft een jong en dynamisch team dat zeer klantgericht werkt. De jury was gecharmeerd door de gedrevenheid en de manier waarop ze erin slagen om van de opdrachten mooie projecten te maken. De medewerkers zijn bereid tot het uiterste te gaan en trachten telkens weer op een vernieuwende manier uit de hoek te komen.

Daarnaast hebben zij een opleidingsinstituut overgenomen omdat zij heel sterk geloven in praktische opleidingen. Via de Internet Marketing School organiseren zij nu opleidingen digitale marketing die zeer praktisch gericht zijn waardoor deelnemers de kennis tijdens de opleiding direct in de praktijk kunnen toepassen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans