Cook & Serve blaast vier kaarsjes uit

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De Belgische keten van culinaire beleveniswinkels Cook & Serve bestaat vier jaar. De eerste Cook & Serve winkel in Brugge opende de deuren in november 2013. De keten heeft inmiddels 7 winkels verspreid over heel Vlaanderen, waaronder eentje in Leuven. De vierde verjaardag wordt afgelopen weekend uitgebreid gevierd.

De culinaire keten van beleveniswinkels Cook & Serve heeft op vier jaar tijd inmiddels zeven winkels verspreid over heel Vlaanderen én sinds deze zomer ook een webshop.

Oprichters Tom van Moer en Lode Verschuere blikken terug op vier succesvolle jaren: “We zijn bijzonder trots dat Cook & Serve inmiddels vier jaar bestaat. Op vier jaar tijd zijn we erin geslaagd om zeven succesvolle winkelpunten én een webshop te lanceren. We merken dat Cook & Serve een concept is dat aanslaat bij de consument en we beogen verder te groeien in 2018. Dit jaar, midden november, brengen we ook een eerste editie van ons eigen magazine uit: Cook & Serve Feestspecial. Een gratis magazine voor de consument met inspiratie en cadeautips voor de eindejaarsperiode.”

Feestelijk klantenweekend

De vierde verjaardag van de keten werd uitgebreid gevierd tijdens het feestelijke Cook & Serve klantenweekend, dat liep van donderdag 2 november tot en met maandag 6 november.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans