Coiffure Vidal stopt ermee op het einde van het jaar

Kirsten Bosmans
6 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Na meer dan 40 jaar, hebben Bea en Paul van Coiffure Vidal besloten om de zaak te sluiten. Ze kijken uit naar een rustiger leven, maar zullen wel de klanten missen.

“We hebben 40 jaar een mooi verhaal geschreven en vele kapsels vorm gegeven in Kessel-Lo”, zeggen Bea en Paul Vidal. “Het laatste jaar hebben onze energie en werklust veel van ons lichaam gevraagd door enerzijds kleine kwaaltjes en anderzijds door familiale zorgen  en het verlies van onze beide moeders. Daarom hebben we beslist om op 31 december 2019 een punt te zetten achter ons kapsalon. Wij hebben steeds veel steun, genegenheid, waardering en vriendschap mogen ontvangen van onze klanten. Die mooie momenten zullen wij tot het einde van ons leven bewaren en koesteren. Onze klanten werden vrienden voor het leven. Afscheid nemen doet pijn, maar aan elke verhaal komt een einde.”

Het pand aan de Diestsesteenweg 468 staat te koop. “Wie weet wordt het wel gekocht door een jonge kapper, maar voor ons maakt het niet zoveel uit wie de nieuwe eigenaar wordt. Onze herinneringen zitten in ons hart voor de rest van onze dagen.”

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans