Coca-Cola Kersttruck naar Aarschot op 30 december

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Tijdens de eindejaarsperiode verlangt groot en klein naar de magie van Kerstmis en een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Dat weten we in Aarschot maar al te goed en onder het motto ‘samen extra sterk’ hebben de organisatoren van het Winterfeest en het Huis van de Kerstman de krachten gebundeld.

Ook bij Coca-Cola hebben ze die positieve vibe vanuit Aarschot gevoeld en werd er beslist om op 30 december hun kerstparadepaardje bij uitstek naar de Parel van het Hageland te sturen. De Coca-Cola Kersttruck zal er die dag aanwezig zijn vanaf 14 tot 20 uur en zal voor het Huis van de Kerstman staan in de Theo de Beckerstraat.

Wat valt er allemaal te beleven aan de Coca-Cola Kersttruck:

  • Je kan je dankjewel-boodschap doorgeven en laten verschijnen op een led-scherm op de zijkant van de truck
  • Je kan je eigen ‘dankjewel-cadeautje maken in een workshop
  • Kerstman Harry krijgt voor de gelegenheid versterking van zijn Coca-Cola neef Kerstman en je kan met beiden een praatje maken en op de foto gaan
  • En uiteraard krijgen de aanwezigen een lekkere frisse Coca-Cola

Ook op het Winterfeest en in het Huis van de Kerstman valt er dan nog heel wat te beleven en omdat een koopzondag is zullen de winkels open zijn.

‘Op een positieve en creatieve manier samenwerken levert meestal een extra troef op voor iedereen’ zegt Kris Vuerinckx van de Aarschotse Cultuurdienst. ‘De aanwezigheid van de Coca-Cola Kersttruck die vooral naar de grote steden gaat zet ons provinciestadje toch weer maar fijn in de spotlights’. Tom De Lobel vult aan dat de Coca-Cola Kersttruck voor hem, naast de Lichtstoet een nieuw hoogtepunt van het Winterfeest zal zijn.

‘We proberen al drie jaar om de Coca-Cola Kersttruck naar Aarschot te halen’, zegt Lily Schrijvers, organisator van het Huis van de Kerstman. ‘Vorig jaar kregen we een delegatie van Coca-Cola op bezoek in het Huis van Kerstman Harry en ook dit jaar werd er druk over en weer gecommuniceerd. En het resultaat mag er zijn en daar ben ik, samen met Tom en Kris echt fier op. Onze deuren staan wijd open en we willen er voor iedereen een onvergetelijke kerst van maken’.

Het volledige programma van het Winterfeest vind je op www.winterfeestaarschot.com en ook op de FB pagina ‘Het Huis van de Kerstman in Aarschot’.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer