City Golf pakt uit met sport, bier en chocolade

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

City Golf, een initiatief van Vincent Hellemans waarbij mensen op een sportieve manier (al golfend) de stad kunnen leren kennen, heeft een nieuwigheid toegevoegd aan haar programma. Twee jaar geleden werd de City Golf al gecombineerd met bierproeverijen, nu komt daar ook chocolade bij.

City Golf – een sportief stadsbezoek, zowel voor toeristen als voor een teambuilding – bestaat al sinds 2012 in Leuven en is de voorbije jaren heel populair geworden. Vorig jaar speelden liefst 7.869 mensen een spelletje City Golf in Leuven. In 2015 was er, vanwege het succes, al een eerste uitbreiding: City Beer Golf. Naar aanleiding van het Jaar van het Bier werd het partijtje City Golf gecombineerd met bierproeverijen. Een concept dat zodanig in de smaak viel dat het permanent werd aangeboden.

Nu komt daar nog een tweede uitbreiding bij, die ook vrouwen zal aanspreken: deelnemers leren de stad al golfend kennen, terwijl ze genieten van unieke combinaties van bier en chocolade. Om die combinaties tot stand te brengen, krijgt Hellemans hulp van biersommelier Pol Van Gehuchten en kwaliteitschocolatier Chocobolic uit Boutersem.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans