Chocola-Tuti verhuist naar een nieuwe locatie

Op vrijdag 10 november neemt Chocola-Tuti op feestelijke wijze afscheid van haar atelier in de Muntstraat in Leuven. Het allerlaatste chocofeest waar kinderen de hoofdrol krijgen. Niet omdat Chocola-Tuti ermee stopt, maar omdat er verhuisd wordt naar een nieuwe locatie. Vanaf donderdag 16 november zal Chocola-Tuti in Kampenhout te vinden zijn.

“Waar we ooit begonnen met verjaardagsfeestjes voor kinderen, heeft de brede aantrekkingskracht van chocolade ervoor gezorgd dat we ons aanbod de afgelopen jaren verder konden uitbreiden,” aldus Mieke Cassiers, bezielster van Chocola-Tuti. “We waren ons gezellige atelier ontgroeid en dus ging ik begin dit jaar op zoek naar de perfecte locatie voor ons nieuwe Chocoladehuis.  En dat heb ik in Kampenhout gevonden.”

Het Chocola-Tuti Chocoladehuis telt 100m² en is verdeeld in praktische ruimtes die volledig afgestemd zijn op het vernieuwde aanbod. “Iedereen houdt van chocolade. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat chocolade ervaren, zien, ruiken, voelen en proeven (hoe veel of hoe weinig ook) ons gelukkig maakt en endorfines vrijgeeft. Zo wordt plots alles veel gemakkelijker en leuker. Ook een zakelijke bespreking.”

Bedrijven boeken namelijk steeds vaker een workshop als teambuilding event, en koppelen er een lunch en/of hun vergadering aan. Chocola-Tuti biedt dan ook voortaan een aparte ruimte waar 12 tot 20 personen (boardroom style) kunnen vergaderen. Ook is er een breakout room met keuken waar de gasten eventueel via een kookworkshop hun eigen hartige lunch kunnen voorbereiden voor een unieke totaalbeleving. Of wie eerder te vinden is voor een winterse BBQ kan ook in de buitenkeuken aan de slag. De lounge biedt dan weer ruimte om even in de chocoladezetel te genieten van een kopje koffie of thee.

Want – hoe kan het ook anders – Chocola-Tuti heeft haar eigen merk van koffie en thee.  Perfect gebrand en samengesteld om de diepste tonen van cacao en koffie naar boven te brengen. Het nieuwe Chocoladehuis prikkelt alle zintuigen van mensen waardoor hun vergadering, event of workshop een nog intensere ervaring wordt.

De upgrade naar Chocola-Tuti 3.0 gebeurt dan ook met de nodige tamtam.  Op vrijdag 10 november wordt er feestelijk afscheid genomen van het atelier in Leuven met een chocoladefeestje voor kinderen. Ze spuiten de naam Chocola-Tuti in grote chocolade letters en versieren het naar hartenlust!  Een heuse chocotaart zal zeker niet ontbreken. Op donderdag 16 november wordt het nieuwe Chocoladehuis ingehuldigd, waarna op vrijdag, zaterdag en zondag ondernemingen, buurtbewoners en vrienden worden uitgenodigd.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans