CEO van Studio 100 inspireert Leuvense onderneemsters op 22 maart

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Artemis Leuven, hét netwerk van ondernemende vrouwen uit de regio Leuven-Tienen-Diest-Haacht, slaagde erin Anja Van Mensel, CEO van Studio 100, uit te nodigen.

Anja Van Mensel begon in 2003 als productiemedewerkster en slaagde er vijf jaar geleden in om de absolute top te bereiken als CEO van Studio 100, naast de alom bekende Gert Verhulst en Hans Bourlon.  Ze is verantwoordelijk voor de business en marketing in de Benelux.

Zij zorgde ervoor dat dit Vlaamse verhaal uit Schelle van Schellywood tot Hollywood evolueerde met marketingsucces op basis van een zeer goede inhoud die aanslaat bij het publiek en bewezen kwaliteit. Toch blijft Anja heel bescheiden: ze treedt zelden in de schijnwerpers.

Anja Van Mensel zal in deze exclusieve lezing de geheimen van haar zakelijk succes onthullen.

Een droomcarrière als die van Anja Van Mensel is mogelijk dankzij uitzonderlijke talenten maar ook door het business model van studio 100, een unieke eenheid van verschillende disciplines die elkaar beïnvloeden. De kracht van al deze geslaagde projecten wordt uiteraard gevormd door de medewerkers. Men maakt gebruik van de TMA-talentenanalyse. Er wordt in de eerste plaats gekeken naar competenties. Als er verborgen talenten zijn, krijgt men alle kansen in de schoot geworpen om die te ontwikkelen. De drijfveer en het bedrijfsmotto zijn resultaatgericht: “Neem initiatief, grijp kansen om er als bedrijf beter van te worden”.

Praktisch: donderdag 22 maart 2018 om 19u in de Faculty Club in Leuven.

Meer informatie: http://www.markantvzw.be/artemis/artemis-in-je-buurt/artemis-leuven

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans