Brouwerij Wolf opent afhaalrestaurant in Begijnendijk

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Brouwerij Wolf zal eind oktober een zelfbedieningsrestaurant in het nieuwbouwcomplex in de Dorpsstraat in Begijnendijk openen. Zo zijn alle beschikbare handelsruimtes ingevuld in het nieuwe flatgebouw op de parking aan wijlen café De Beganckenisse.

In de recent voltooide blok heeft zich de apotheek van de overkant van de straat gevestigd. In het blok in aanbouw komt een bankkantoor van Argenta, een dokterspraktijk en een kinesist. De gemeente heeft voorbije zomer beslist om van bouwpromotor Skrien drie panden terug te kopen. Daar komt in het voorjaar van 2018 de openbare bibliotheek, die uit plaatsgebrek moet verhuizen uit de Kleinesteenweg.

De enige horecazaak die haar intrek neemt in het complex is brouwerij Wolf. Die brouwerij heeft al een eetcafé in Langdorp, waar naast de gekende bieren ook dagmenu’s worden geserveerd. In Begijnendijk wordt een zelfbedieningszaak en ook een afhaaldienst uit de grond gestampt. Ze bekijken vooral werkende gezinnen als potentiële klanten, die bij hen ’s avonds een degelijke warme maaltijd komen eten, of afhalen. Geen frieten of Chinees, maar Belgische keuken. Over een kleine tien dagen plannen ze de opening.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer