Brouwerij La Grande d’Ame uit Herent bekroond tijdens Beerawards

Kirsten Bosmans
4 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Afgelopen dinsdagavond vond de jaarlijkse uitreiking van de Beerawards plaats. Vorig jaar speelde Stadsbrouwerij Het Anker in Mechelen gastheer, nu was Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen het decor van het evenement. Voor het derde jaar op rij mocht La Grande d’Ame uit Herent een prijs in ontvangst nemen.

Nadat het donkere LOLA CHOCOLATE BEER al brons en zilver won, nam nu ook het blonde LILI DOUBLE WHEAT een zilveren medaille in ontvangst.

“Zowel bierexperts als het grote publiek weten onze bieren te smaken”, aldus Bert Joris van La Grande d’Ame. “We zijn heel trots dat we weer verkozen werden. Dit bewijst dat het publiek, de consument, echt op zoek is naar nieuwe, echte, eerlijke smaken. Wij zijn fan van smaakvolle, complexe bieren. Daarom vinden we het belangrijk dat de bieren in balans blijven zodat men er met plezier van drinkt. Deze prijs is een mooie erkenning dat we op niveau meespelen. De internationale aandacht is er al, ook voor nieuwe creaties.”

Binnenkort brengt La Grande d’Ame haar nieuwste bier uit, een echt vlot doordrinkbare dorstlesser. Een must op elk terrasje.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans