Braderie in je kot én in je favoriete shop op 5, 6 en 7 september

3 september 2020 | 12u23 | Gepost door annpeeters
Liefst Leuven en Leuven Handelt
Geen traditionele Jaarmarkt dit jaar, maar een driedaagse braderie, die eigenlijk geen braderie is. Van zaterdag 5 tot en met maandag 7 september doe je de leukste 'jaarmarkt-koopjes', in je favoriete shop, maar zeker ook in je kot.

Door de unieke omstandigheden kunnen er geen kramen geplaatst worden dit jaar, maar kan je op 5, 6 en 7 september ook online 'braderieshoppen' op het braderieplatform op www.shoppeninleuven.be. Zo shop je veilig en supermakkelijk het beste van wat Leuven te bieden heeft. 

De stad intrekken om al dat moois te zien en te voelen én om tussendoor te genieten van een smakelijk hapje en drankje in de horeca? Dat kan natuurlijk ook, en in de beste omstandigheden, want de Leuvense winkels en horecazaken doen er alles aan om je veilig en comfortabel te ontvangen. Tal van winkels openen ook op zondagnamiddag de deuren, zoals elke eerste zondag van de maand. Musicdream, een swingende dixielandband zorgt voor de gezellige muzikale omkadering in het centrum en de jongsten onder ons kunnen de Circusdirecteur en zijn Jongleur bewonderen in de straten.

Leuven Kermis gaat van start op vrijdag 4 september, dus tussendoor een beertje schieten of een eendje vissen, kan natuurlijk ook. Maar hou het veilig, met mondmaskers, handgel, en voldoende afstand. "Allemaal, altijd en overal houden we ons aan de maatregelen. Dan blijft het veilig voor iedereen en kunnen we hopelijk snel weer zeggen: 'Het is weer druk in Leuven'", zegt Tine Vandeweerd van Liefst Leuven.

Lees meer over