Boobs by Elisabeth, de lingeriewinkel voor een cupmaatje meer

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De zoektocht naar passende (en sexy) lingerie kan een echte uitdaging zijn, dit is dubbele waarheid als je een grote cupmaat hebt. Om in deze zoektocht een licht in de duisternis te zijn opende op de Molendries in Lubbeek het voorbije weekend lingeriewinkel “Boobs by Elisabeth”, de lingeriewinkel voor een grotere cupmaat, vanaf maat D tot O.

Elisabeth Mertens opende haar lingeriewinkel voor vrouwen met een maatje meer. “Geloof me dames, ik ondervind het zelf dagelijks aan den lijve! Daarnaast is er dikwijls de onkunde van het personeel, die er maar niet in slagen om de juiste maat te vinden. En als ze deze dan al vinden, hebben ze niets op voorraad. Wist je dat tachtig procent van de vrouwen een verkeerde BH-maat draagt? Meestal gaat het om een te kleine cup met een te grote omtrek. Daarom heb ik besloten om zelf een speciaalzaak te openen gericht op dames met een grote cupmaat. Je wordt professioneel opgemeten en krijgt advies betreffende het model BH dat bij jouw lichaamstype past. Ik maak er mijn missie van om elke D+ dame van een passende en goedzittende BH te voorzien, die op jouw maat geselecteerd is.
OUR abc STARTS AT D! Onze cupmaten gaan van D tot O en onze omtrekken van 60 tot 130″, klonk het gemotiveerd bij Mertens. 

Het adres voor een cupmaatje meer? De Molendries 14 in het centrum van Lubbeek

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer