BMW Juma neemt BMW/MINI-concessie Van Avondt over

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

BMW Juma uit Mechelen heeft de BMW/MINI-concessie Van Avondt uit Herent overgenomen. “Het was de beslissing van Alfred Van Avondt om de concessie in Herent over te laten”, zegt zaakvoerder en eigenaar Gunter Van Lent van BMW Juma.

“Nu zijn we met de BMW en BMW i vestigingen in Herent en Mechelen, de MINI Store in Herent, de BMW Premium Selection tweedehandsafdelingen in Herent en Mechelen en de carrosserieafdelingen op beide locaties een gevestigde waarde in de autowereld voor de regio’s Leuven Mechelen. Op korte termijn worden er geen veranderingen doorgevoerd.”

“De voordelen zijn dat we nu op zoek kunnen gaan naar synergieën binnen alle afdelingen met als einddoel onze klanten (fleet en particulier) nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn. Het is zeker niet onze bedoeling om overhaast grote veranderingen door te voeren. De dagelijkse leiding bij Van Avondt blijft in handen van Koen Van Orshaegen (reeds 3 jaar operationeel directeur bij BMW Van Avondt). Daar hebben we alle vertrouwen in. Zo zal BMW Van Avondt er alles aan doen om ondanks de voortdurende groei zijn gekende persoonlijke aanpak te behouden.”

Onlangs organiseerden BMW Juma en BMW Van Avondt voor het eerst gezamenlijk een event. Dat gebeurde ter gelegenheid van de lancering van de zevende generatie van de BMW 5 Reeks Berline.

BMW & MINI Van Avondt: Brusselsesteenweg 72 – Herent

BMW Juma: Kruisbaan 125 – Mechelen

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans