Blanne Feest brengt sfeer en beleving voor jong en oud

Kirsten Bosmans
7 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Op zaterdag 18 mei vindt er onder de kerktoren van Blanden ‘Blanne Feest’ plaats, een gratis festival voor jong, oud en alles daartussen.

Starten doen ze om 14 uur en ze gaan door tot 2 uur. Op het festival zijn alle activiteiten gratis. Zo kunnen kinderen komen springen op het springkastelenpark, ballonnen laten plooien, knutselen, zich laten schminken of mee genieten van een heuse kindershow. Zij die het graag wat sportiever zien, hebben de kans om een gratis yoga en/of bokssessie bij te wonen. Ook voor zij die van cultuur houden is er wat voorzien. Zo vindt er een tentoonstelling plaats in de kerk, heb je de mogelijkheid om de kerk te bezichtigen en is er een historische wandeling doorheen Blanden.

En dat allemaal wordt afgewisseld met meerdere optredens. Zo kan je op het podium Triangle uit Herent, Isadore uit Leuven en T Square uit Lovenjoel terugvinden. Na deze optredens gaat het feestje verder met de Rockoustix uit het Hageland, Berry Quincy en als afsluiter DJ Slettig en Glettig.

Overdag is er nog een extra akoestisch optreden van Sisters in Concert.

Een deel van de winst gaat naar de VZW Missing You. Een vzw die zich inzet voor rouwende kinderen en jongeren.

Meer info en het volledige programma op www.blannefeest.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans