Binnenkort nieuw kinderdagverblijf in Leuven

Ann Peeters
2 maanden geleden
door Ann Peeters

Vanaf mei 2020 opent op de Tiensesteenweg 285 een nieuw kinderdagverblijf: Baby Villa Leuven. In de opvang wordt gewerkt volgens de Reggio Emilia-pedagogie. Wie op zoek is naar kinderopvang, kan vanaf nu contact opnemen voor meer info.

Het kinderdagverblijf wordt gehuisvest in een uniek pand in parkgebied en is gelegen aan de Tiensesteenweg 285 in Kessel-Lo, meer bepaald in het pand waar tot anderhalf jaar geleden Kindervilla De Kikker gevestigd was. Momenteel zijn de werken in het gebouw nog volop aan de gang.

“We willen een opvang die open, warm en uitnodigend is en waar een sfeer van geborgenheid, veiligheid en rust aanwezig is”, zegt Karen De Greef. “We laten ons hierbij inspireren door de Reggio Emilia-filosofie. Hier wordt elke kind gezien als een rijk, uniek en waardevol kind met vele mogelijkheden en talenten. Naast creatieve en muzische activiteiten zal vooral natuurbeleving centraal staan. Met de slogan ‘gewoon buiten, buitengewoon!’ zal het kinderdagverblijf aan de kinderen voldoende jodium en zuurstof bieden om weerbaarder te worden tegen allerlei kinderziekten.”

Het kinderdagverblijf zal vanaf 4 mei 2020 elke werkdag open zijn van 7.30 tot 18 uur. Ouders betalen een vaste maandprijs en zullen beroep kunnen doen op een tussenkomst via het systeem van de oudertoelage. Meer info: info@babyvillaleuven.be

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters