Benefietconcert eert Louis Neefs

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Schuif op 6 maart 2018 aan voor het benefietconcert en gastronomisch diner ten voordele van het Jozef De Wever Fonds voor Prostaatkankerpreventie. Cultuur in een gastronomisch verhaal zal ook de rode draad vormen voor de editie van 2018. In het decor van de Sint-Jan-De-Doperkerk zullen de toeschouwers kunnen genieten van een muzikaal concert en in de prachtige Faculty Club zullen ze aansluitend culinair verwend worden met een 4-gangen diner of een receptie.

Louis Neefs: Wat een leven

Deze hommage aan Louis Neefs wordt gebracht door zijn zus Connie Neefs, zijn nichtje Hannelore en Hans Peter Janssens ter ere van zijn tachtigste verjaardag. Zij brengen het levensverhaal van Louis Neefs met archiefbeelden van de te jong overleden artiest.

Gastronomisch diner

Aansluitend op het concert kan je genieten van een uniek gastronomisch diner bereid door gastchef en culinaire grootheid Roger Souvereyns, sterrenchef van het voormalige restaurant Scholteshof. Hij stelde een exclusief 4-gangen menu samen.

Voor het goede doel

Met je bijdrage steun je het J. De Wever Fonds. Dat ondersteunt het wetenschappelijke onderzoek naar verbeterde preventie, opsporings- en behandelingsmethoden van prostaatkanker.

Prijsarrangementen

– concert: € 35

– concert + receptie: € 60
– concert + gastronomisch diner: € 125
– reservatie bedrijfstafel is ook mogelijk

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans