Belevingstuincentrum Oh’Green viert feest

Kirsten Bosmans
12 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Donderdag was het precies 1 jaar geleden dat Oh’Green in Aarschot zijn deuren opende. De tuincentrumketen vierde die verjaardag met een aanzienlijke winkeluitbreiding en 4 dagen lang 20% korting op huis-, tuin- en dierproducten. De winkel in Aarschot was de eerste na de fusie van Oh! Green in Wallonië, Intratuin en Walter Van Gastel.

10.000 m2 inspiratie voor huis en tuin

1 jaar na de opening van Oh’Green in Aarschot nodigt het tuincentrum zijn klanten uit voor een verlengd feestweekend van donderdag 14 maart tot zondag 17 maart. De winkel is volledig vernieuwd en fors uitgebreid: goed voor een winkeloppervlakte van 10.000 m2. En de bezoekers krijgen 20% korting op alles wat in een Oh’Green-tas past.

Focus op beleving

Tuincentrumketen Oh’Green wil met zijn belevingswinkels van ieder huis een gezellige thuis maken in elk seizoen, binnen en buiten. Commercieel directeur Roel Van Looy: “Onze winkels zijn gemaakt voor leuke uitstapjes met het gezin. Je vindt bij ons een enorm aanbod aan boeketten, verse snijbloemen en planten, ook soorten die je nergens anders vindt. Je haalt bij ons dierproducten en doet inspiratie op rond huis- en tuindecoratie. En je komt voor demonstraties en proeverijen in het kookatelier. Er valt altijd iets te beleven.”

De grootste van België

Intussen zijn 5 tuincentra van Oh! Green, 4 winkels van Walter van Gastel en 3 Intratuin-vestigingen omgebouwd tot Oh’Green ‘nieuwe stijl’. Met 12 vestigingen en 280 medewerkers is Oh’Green nu de grootste tuincentrumketen van België.

www.ohgreen.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans