Bart Swings werkt komende vier jaar samen met Atos

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Atos, een globale leider in digitale transformatie en wereldwijde partner van het Internationaal Olympisch Comité, gaat de komende vier jaar een partnerschap aan met Olympisch medaillewinnaar Bart Swings uit Herent.

Atos wordt officieel sponsor van Bart Swings, Belgisch schaatser en zilveren medaillewinnaar op de  Olympische Winterspelen in PyeongChang dit jaar. Bart is genomineerd voor Sportman van het jaar, een titel die wordt uitgereikt op het Sportgala in Brussel op 22 december.

Na eerder dit jaar al gewerkt te hebben met individuele sporters zoals Marc Austin tijdens de Europese kampioenschappen van Glasgow, besloot Atos in te zetten op de ontwikkeling van technologieën die de sportprestaties kunnen verbeteren. Bart Swings wordt ondersteund door een gepersonaliseerde registratie van zijn trainingstijden om een duidelijker beeld te krijgen van de evolutie van zijn prestaties.

Antoine Kerrinckx, CEO van Atos Belgium & Luxemburg: “We zijn trots en enthousiast om ons partnerschap met Bart aan te kondigen, een toekomstig ingenieur en een jonge atleet met een indrukwekkend track record en een onbreekbare ambitie. We doen er alles aan om hem te steunen, en zijn doelen en dromen te vervullen.”

Bart Swings: “Ik ben erg blij met het vertrouwen en de steun van Atos. Ik kijk uit naar onze samenwerking en de reis naar de Olympische Spelen in Peking 2022”.

Atos en Swings zullen hun sterke punten combineren door middel van technologie. Zo hopen ze hun respectievelijke ambities waar te maken: Olympische glorie voor Bart en het inspireren van Atos werknemers, met Bart als een toonaangevend voorbeeld van succes.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans