Leuven

Algemene voorwaarden

IDENTITEIT

Thema Media nv
BE 0891.510.766
Vaartdijk 3/402
3018 Leuven (Wijgmaal)

GEGEVENS

De meeste informatie op deze site is vrij beschikbaar, maar het is mogelijk dat u soms om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie wordt enkel gebruikt om uw vragen te beantwoorden.

Bij inschrijving op de nieuwsbrief is het mogelijk dat uw gegevens gebruikt worden voor marketingcampagnes van derden.

Als u dat wenst, kan u uw persoonlijke gegevens inkijken, laten wijzigen of laten verwijderen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Recht op één kopie

Het auteursrecht beschermt deze site en zijn inhoud. U wilt deze digitale informatie graag op papier? Dat kan. Druk gerust één enkel exemplaar af, voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Opgelet: iedere kopie van dat document valt opnieuw onder het auteursrecht.

U wilt deze site kopiëren, herverdelen of publiceren? Dit mag u uitsluitend met de toestemming van Thema Media. Voor om het even welk onderdeel.

Up-to-date informatie

Nauwkeurige en actuele informatie, dat willen we u graag geven. Al kan Thema Media dit jammer genoeg niet altijd garanderen.

Thema Media behoudt wel het recht om altijd informatie toe te voegen, te verwijderen of te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

Op eigen risico

U gebruikt deze site op eigen verantwoordelijkheid. Deze website bevat links naar sites van derden. Thema Media is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de informatie op deze sites.