Aldi vernieuwt en opent gloednieuw filiaal

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

Zaterdag 9 februari heropende de volledig vernieuwde Aldi-winkel aan de Slachthuislaan in Leuven. Op 27 februari gaat om 8 uur het nieuwe Aldi-filiaal aan de Tiensesteenweg 1 in Korbeek-Lo open.

De ombouw van de winkel in de Slachthuislaan in Leuven maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. “Daarbij worden in 2018 en 2019 alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept”, zegt Dieter Snoeck, Corporate Communication Manager bij Aldi.

Nieuwe winkel

Aan de Tiensesteenweg 1 in Korbeek-Lo, opent de warenhuisketen op woensdag 27 februari 2019 om 8 uur een gloednieuwe winkel. “Deze nieuwe winkel vervangt het ALDI-filiaal verderop aan de Tiensesteenweg 352 in Korbeek-Lo, dat op zaterdag 23 februari om 19 uur voorgoed de deuren sluit.”

De nieuwe winkel zal helemaal ingericht zijn volgens het allernieuwste ALDI-winkelconcept en zal een verkoopoppervlakte  hebben van ± 1.300 m² (tegenover ± 600 m² nu). Bovendien is er ook een ruime parking voorzien voor zo’n 90-tal wagens.

“Bij de bouw van deze nieuwe winkel is daarnaast extra aandacht besteed aan de ecologische aspecten. Zo zal de winkel uitgerust zijn met led-verlichting, zonnepanelen en warmterecuperatie”, besluit Dieter Snoeck.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters