Aan de haal met geld, juwelen, tablet en laptop

Ann Peeters
1 jaar geleden
door Ann Peeters

 

In de Willem Coosemansstraat in Kessel-Lo werd er vrijdag overdag ingebroken. Als de bewoners niet thuis waren, braken inbrekers de sloten van drie appartementen in hetzelfde gebouw open. Ze doorzochten de appartementen en gingen aan de haal met een tablet, een laptop en juwelen. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

In Heverlee werd er vrijdagavond ingebroken in een appartement in de  Verbindingslaan. De achterdeur werd opengebroken en het appartement werd doorzocht, maar er werd niets buitgemaakt. Toen de bewoonster thuiskwam, merkte ze de braakschade op en verwittigde de politie. Er werd proces-verbaal opgesteld door de politie van Leuven.

Er werd vrijdagavond ingebroken in een huis in de Steenbakkerijstraat in Kessel-Lo. De inbrekers braken de voordeur open en gingen aan de haal met cash geld en juwelen. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Zaterdagnamiddag werd er ingebroken in een huis in de Pellenbergstraat in Kessel-Lo. De achterdeur werd opengebroken en heel de woning werd doorzocht. De inbrekers konden echter niets buitmaken. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters