71ste Jaarbeurs Leuven live uitgezonden op Stadsradio

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Eind volgende week gaat in de Brabanthal de 71ste Jaarbeurs Leuven van start. Negen dagen lang kan je er terecht voor een 180-tal standhouders, leuke randanimatie en mooie prijzen. Kan je er niet bij zijn, of wil je het beursleven op de voet volgen? Stem dan af op Stadsradio Leuven: die zal live uitzenden tijdens de beurs.

De 71ste Jaarbeurs Leuven vindt plaats van 26 augustus tot en met 3 september in de Brabanthal. Voor het eerst zal Primetime Communication Group instaan voor de organisatie, weliswaar in samenwerking met Leuven Handelt. Dit om de beurs nog verder te professionaliseren en moderniseren.

Vooral de randanimatie zal in eerste instantie verder uitgebouwd worden. Zo zal er een mini-foodtruck-pleintje voorzien worden, optredens, meet&greets en signeersessies van Vlaamse artiesten, een ‘bistro gevoel’ in de cafetaria en entertainers die rondtrekken in de hallen. Ook de themadagen worden meer ingevuld en de kraslotjes  – die nu elke dag worden uitgedeeld – staan garant voor super prijzen. Denk aan wellnesscadeaus, een vuurschaal van Home & Garden, barbecuetoestellen van Standard AHZ en zelfs een tuinset van 1.350 euro bij Garden Luxury.

Het concept van de beurs blijft wél behouden, met een 180-tal standhouders die een zeer ruim aanbod aanbieden: meubelen, matrassen, poorten, veranda’s, zwembaden, jacuzzi’s, kleding, verwarming, sanitair, cosmetica, kookmaterialen, reizen, wijnen, food, auto’s, … Alleen daarheen dus.

Kan je er niet bij zijn? Of wil je graag op de voet volgen hoe de beurs verloopt? Dan kan je afstemmen op Stadsradio Leuven: die zendt live uit van op de Jaarbeurs.

Meer info: www.jaarbeursleuven.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans