18-jarige Hanne Verstraten pakt hoofdrol in spraakmakende productie ‘November 89’

Ann Peeters
7 maanden geleden
door Ann Peeters

Hanne Verstraeten, derde van links op de foto, mag in het najaar de hoofdrol vertolken in een musical over de val van de Berlijnse muur.

Met ‘November 89’, een musical die een unieke blik werpt op het leven achter de Berlijnse Muur, presenteert The Singing Factory na het succes van ‘Magdalena’ en exact dertig jaar na de val van de Muur, opnieuw een gloednieuwe, spraakmakende productie.

In deze musical staan maar liefst 44 jongeren van het jongerenkoor ‘Youforia’ van The Singing Factory op de planken, naast ervaren professionals Maike Boerdam, Sébastien De Smet en Saïn Vantomme.

De 18-jarige Hanne Verstraeten uit Oud-Heverlee, die in het verleden al deel uitmaakte van het Studio 100 Koor en meespeelde in de musicals ‘Annie’, The Sound of Music (beiden Music Hall) en ‘Kadanza’ (Ketnet/Studio 100), pakt nu een hoofdrol als ‘Johanna’ in ‘November 89’.

‘November 89’ gaat in première op 9 november 2019 in het Zuiderpershuis te Antwerpen, dag op dag 30 jaar na de val van de muur, en zal daar te zien zijn tot en met 24 november 2019.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters