13.000 volgers voor Facebookpagina Leuven Actueel!

Kirsten Bosmans
12 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Onze regionale nieuwswebsite leuvenactueel.be heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De Facebookpagina die gekoppeld is aan de site heeft zopas de kaap van 13.000 volgers gerond. Daarmee bewijst Leuven Actueel dat ze dé referentie is voor lokaal nieuws uit het Leuvense.

Leuven Actueel is al jaren hét ankerpunt voor nieuws uit de Leuvense regio. Ons team zet zich dagelijks in om al haar lezers op de hoogte te houden van lokaal nieuws, ondernemersnieuws (Leuven Onderneemt), interviews, columns, fotoreportages, restaurants, garages, immo, enzovoort. In augustus 2016 schakelden we nog een versnelling hoger door onze website (www.leuvenactueel.be) in een nieuw kleedje te steken. Een beslissing die op veel bijval kon rekenen: sinds de lancering van de nieuwe website nam ook het aantal volgers op Facebook pijlsnel toe. Vandaag konden we de kaap van 13.000 volgers ronden. Een prestatie die ons plezier doet, want ze bewijst dat jullie ons harde werk appreciëren.

13.000 volgers bewijzen ook dat Leuven Actueel dé referentie is voor lokaal nieuws uit Leuven en omliggende gemeenten. Ook na vandaag blijven wij ons inzetten om al het nieuws, heet van de naald, bij jullie te brengen. Wil jij deel uitmaken van onze verslaggeving? Blijf dan volgen, delen en liken!

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans