Zomerse Late Night Shopping in Leuven

Kirsten Bosmans
10 maanden geleden
859 Views
door Kirsten Bosmans

Op woensdag 24 mei, de vooravond van het Hemelvaartweekend, organiseert Liefst Leuven de vierde editie van Leuven by Night, een grootse nocturne met ‘late night shopping’ tot 22 uur in zalige, zomerse sferen. Na het succes van de voorgaande edities kon een vervolg niet uitblijven.

Leuven bruist, overdag en ‘s nachts. Fiesta in Leuven op 24 mei! De winkels zijn die dag geopend tot 22 uur en hullen hun zaak in een feestelijk kleedje om de klanten een hele avond te verwennen en een voorproefje te geven van de zomer: bubbels, muziek, signeersessies, workshops, recepties,… Elke buurt zorgt voor de juiste sfeer met dj’s en live bands, tropische decors, badeenden, verrukkelijke hapjes en drankjes, buitenstanden, een straatbarbecue, …

Bondgenieten

Het succesrecept van de Bond blijft behouden: de Bondgenotenlaan wordt autovrij vanaf 13u30 en voor de gelegenheid omgetoverd tot een zuiderse boulevard. De handelaars trakteren op een unieke shopping experience vol verwennerij: een culinair beachfestijn met standen en foodtrucks waar heerlijke cocktails, champagne, zuiderse BBQ, vers schepijs, wereldse keukens,… geserveerd worden. En je kan zalig relaxen in de lounge met strandstoelen, de voeten in het zand. Liever dansen in het strandzand? Dat kan ook. Met DJ Sakso (Tomorrowland) waan je je volledig op een zomerfestival.

Leuven by Night is een organisatie van Liefst Leuven Alle info op www.liefstleuven.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans