Zevende editie Stiel & Stijl

Kirsten Bosmans
7 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Op zondag 11 november vind je in het Don Bosco-centrum in Kessel-Lo een fijne selectie van wat creatieve designers en makers te bieden hebben. In ruim 32 standen ontdek je unieke en handgemaakte woon- en modeaccessoires, zelf gepresenteerd door de makers/ontwerpers.

De Stiel & Stijl-beurs is aan haar zevende editie toe en is een belangrijk platform geworden voor die creatieve ambachtslui, designers en makers om hun mooiste creaties aan een ruim publiek voor te stellen. Daarbij dragen ze waarden als origineel handwerk, duurzaamheid, ecologie en lokale verankering hoog in het vaandel. En met Kerstmis voor de deur is dit een handige manier om al originele cadeaus in huis te halen!

Je vindt er op 600m² de skills en passie terug in onder andere: juwelen, messen, breiwerk, tassen, kaartjes, interieurobjecten, fotografie, sculpturen, porselein, knuffels, schoenen.. Er wordt ook gezorgd voor een hapje en drankje. Alle standhouders vind je terug op Stielenstijl.be.

Stiel & Stijl – zondag 11 november van 11 tot 18 uur – Don Bosco centrum, Ortolanenstraat 6, Kessel-Lo – Stielenstijl.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans