Word jij adjunct-directeur bij Primetime Communication Group?

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Primetime Communication Group, het communicatiebureau waar Leuven Actueel deel van uitmaakt, is op zoek naar een adjunct-directeur. Voel jij je aangesproken door onderstaande vacature? Neem dan snel contact op!

WE LOVE YOUR STORY!

Primetime Communication Group is een vooruitstrevend communicatiebedrijf uit Leuven met 7 afdelingen (Publishing, Digital, PR, Media&Strategy, Events, Influence Marketing en Signing) en een 60-tal medewerkers. Om de groei van ons bedrijf verder te zetten, zijn wij voor de afdelingen Digital, PR, Media&Strategy en Influence Marketing dringend op zoek naar een (m/v):

Adjunct-directeur

met doorgroeimogelijkheden naar directeur van een van onze afdelingen

Over de functie

Heb jij in het verleden al veel ervaring opgedaan in een communicatiebureau of marketingafdeling en stond je altijd bekend om je sterke klantenfocus? Ben je een goede conceptdenker en is het uitschrijven van marketingcommunicatietrajecten je op het lijf geschreven? Dan is dit misschien het moment om een nieuwe stap in je carrière te zetten en samen met ons te groeien.

Jij

In een eerste fase assisteer je de huidige directeurs bij hun opdrachten en breng je een nieuw netwerk van klanten aan. Geleidelijk groei je door naar de operationele leiding van een afdeling. Binnen je functie trek je voortdurend nieuwe budgetten/klanten aan. Daarnaast gebruik je jouw expertise om nieuwe inzichten en modellen te implementeren in ons bedrijf. Op die manier bewijs je dat een directeur steevast de beste van de klas is en inspireer je de mensen in je team om dezelfde resultaten neer te zetten

Wij

Wij bieden een job in een zeer resultaatgedreven en creatieve organisatie waar volop ruimte is voor goede ideeën. Uiteraard houden wij rekening met je ervaring bij het samenstellen van je loonpakket. Bovendien ondersteunen wij je op elke manier zodat je een nog grotere topper wordt dan je nu al bent.

Interesse?

Mail je cv en motivatiebrief naar info@primetimegroup.be. Meer info vind je op http://www.primetime.be.

 

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans