Wok Dynasty wint prestigieuze award

Kirsten Bosmans
11 maanden geleden
304 Views
door Kirsten Bosmans

Tijdens een druk bijgewoond galadiner georganiseerd door de World Federation of Chinese Catering Industry hebben Changying Wu en Peh-Fo Pak van Wok Dynasty de award voor ‘Most Influential Catering Brand’ ontvangen. Het Chinese koppel ziet deze award als een beloning voor 27 jaar hard werken.

Zaakvoerder Changying Wu vertelt enthousiast: “Ik zie deze prijs als een beloning voor onze jarenlange inzet om de Aziatische keuken naar een hoger niveau te tillen. Dat wij vanuit China deze erkenning krijgen voor ons werk op de Belgische markt betekent dan ook veel voor ons”.

In 1990 begon het culinair avontuur van Wu en Pak met een zaak op de Oude Markt in Leuven. Vandaag heeft het horecakoppel vijf Wok Dynasty restaurants (Heverlee, Overijse, Aartselaar, St Maartens Latem en weldra Boortmeerbeek) en hebben ze hun Leuvens restaurant omgevormd tot de succesvolle tapas & cocktailbar Bar Nine. Het geheim voor hun succes? Nooit toegeven op kwaliteit, steevast kiezen voor trendy interieurs én blijven vernieuwen.

“Wij zijn in het wokken écht wel trendsettend geweest in België, zowel op vlak van interieur als van marketing. En wij blijven steeds innoveren met nieuwe gerechten, nieuwe cocktails, een nieuwe inrichting,… “, besluit Changying.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans