Win vrijkaarten voor American Festival Nascar Finals 2018!

Kirsten Bosmans
6 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Op 20 en 21 oktober vinden op het circuit van Zolder de ‘American Festival Nascar Finals 2018’ plaats. Het gaat om een van de spectaculairste races van het jaar. Dankzij racepiloot en Leuvenaar Bert Longin maak jij kans op 1 van 25 gratis duotickets.

Zolder goes Americana. Met een open pitwalk, een publieke start grid en een festival vol typisch Amerikaans entertainment. Het hele terrein zal in een Amerikaanse sfeer ondergedompeld zijn: foodstanden met hamburgers en hotdogs, souvenirstanden, typisch Amerikaanse muziek, kidsanimatie en handtekeningsessies van enkele piloten.

Ook finales van quasi alle deelnemende series – zoals van onze Belcar Endurance Championship, Belcar Historic Cup en Belcar Youngtimer Cup – vinden dan plaats. In een weekend vol Amerikaans entertainment mogen er natuurlijk geen American Cars & Bikes ontbreken. Daarom wordt voor de tweede keer een American Cars & Bikes on Wheels show georganiseerd. Verwacht je aan een mooie mix van zowel oldtimers als nieuwe Amerikaanse voertuigen.

Meer info: www.belcarendurance.be

WIN!

Bert Longin trakteert de lezers van Leuven Actueel op 25 gratis duotickets. Like dit bericht op Facebook en stuur snel een mailtje naar redactie@leuvenactueel.be. De 25 snelste personen ontvangen een mailtje met het goede nieuws.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans