Win gratis duotickets voor benefietconcert Liebrecht Vanbeckevoort

Leuven Actueel krijgt van tandartsenorganisatie Medora vijf duotickets voor de benefietavond op 13 december ten voordele van een betere tandhygiëne in Nepal. Hoogtepunt van de avond in aula Pieter De Somer in Leuven is het concert van Liebrecht Vanbeckevoort, laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Hygiëne beschouwen wij vaak als vanzelfsprekend, maar dat is zeker niet voor iedereen en overal zo. En omdat tandhygiëne geen luxe maar een basisbehoefte is, focust de tandartsenorganisatie Medora zich op één van die landen waar hygiëne eerder ver te zoeken is. Medora zet zich vol toewijding in voor de verbetering van de hygiënische omstandigheden in Nepal. De tandartsenorganisatie Medora zet zich helemaal in voor een betere tandhygiëne in Nepal. Hierdoor hebben de Belgische tandartsen en vrijwilligers van Medora al enkele grote realisaties kunnen verwezenlijken. Om deze projecten verder te kunnen zetten, wordt op vrijdag 13 december om 20 uur een uniek benefietconcert georganiseerd in de aula Pieter De Somer waar het Leuvens Alumni Orkest onder leiding van Hans Casteleyn zal spelen. Hoogtepunt van de avond is een stuk van Sergei Rachmaninov dat gespeeld wordt door Liebrecht Vanbeckevoort, laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Leuven Actueel geeft 5 duotickets weg voor dit unieke concert. Like de pagina ‘Leuven Actueel’ op Facebook en stuur ons in een bericht uw naam en e-mailadres door. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Programma

Swedish Rhapsody nr.1 ‘Midsommarvaka’, op.19 (Hugo Alfvén)

Concerto voor piano en orkest in d, op.30 (Sergei Rachmaninov)

Solist Liebrecht Vanbeckevoort, piano

Symfonie nr.5 in Es, op.82 (Jean Sibelius)

Locatie

Aula Pieter de Somer, Charles Deberiotstraat 24, 3000 Leuven

Tickets

Kaarten aan 20€ te bestellen via www.medora.be of te betalen aan de kassa.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel